• *

INTERNET MARKETING BUREAU

Newton21 Breda Digital is een internetbureau van het digitale tijdperk en genereert creatieve concepten op basis van imago, innovatie en experience. Newton21 is al jaren actief op de Europese markt als reclamebureau en later ook als  internetbureau.

  1. UW ONLINE MARKETING STRATEGIE?

    Trek nieuwe klanten aan door uw online imago en naamsbekendheid te vergroten. Newton21 Breda ontwikkelt  niet alleen websites, maar wij richten ons vooral op het ontwikkelen en het vervaardigen van een communicatie strategie en internet marketing, het genereren van nieuwe en innovatieve ideeën, online campagnes, mobiel internet, het creëren van maatwerk internet applicaties, database marketing en webdevelopment.
  1. *
  1. *
  1. SOCIAL MEDIA MARKETING EN CONTENTBEHEER.

    De specialisten van Newton21 Digital Agency helpen marketeers om de consument op een nieuwe manier te bereiken. Newton21 realiseert uw social media campagne, waarbij ook de content voor u wordt beheerd. Een service waarbij ook de diverse designs voor u worden ontwikkeld en toegepast. Hierbij kunt u denken aan online media zoals  Facebook, Twitter, Linkedin en Google+.

WEBDESIGN BUREAU EN WEBSITE BOUWER

Newton21 is een webdesignbureau voor professioneel webdesign. Onze partners van webdevelopers maken van uw website een volwaardig marketing tool, afgestemd op de online vraag om zo uw product of dienst maximaal onder de aandacht te brengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duidelijke call to actions om response, leads en sales te generen.
 

ZOEKMACHINE MARKETING BUREAU.

Een website ontwikkelen is meer dan alleen het creëren van een mooie visual. Het gaat om imago, innovatie en klantbeleving. Zaken die Newton21 als full service internetbureau nauw ter harte neemt om voor haar opdrachtgevers meer online succes te genereren. Enerzijds door vindbare sites te maken, waarbij de aandacht maximaal uitgaat om van bezoekers klanten te maken. En anderzijds door met bestaande klanten interacties op te bouwen voor terugkerend bezoek en meer omzet.
Zoekmachine optimalisatie is hierbij belangrijk, als u niet vindbaar bent zal er niet over uw merk, product of dienst worden gesproken en zal er weinig worden verkocht. Iedereen heeft behoefte aan online marketing, zeker in het tijdperk van de Google economie. Het ontwerpen van een hele goede website is dus niet genoeg! Uw site moet bekend worden gemaakt c,q de potentiële kopers zullen moeten weten dat u website bestaat! De online marketing optimalisatie en diensten van Newton21 Digital Agency omvat de integratie van gericht verkeer en het inzetten van verleidingstechnieken / tactieken die essentieel zijn voor het succes van uw website. Wat moet online marketing voor u doen? Inventariseer uw metingen / statistieken? Wat is uw ROI? Wat is uw doelgroep, marktsegment?
 

UITGANGSPUNTEN ONLINE MARKETING STRATEGIE:

1. Het verzamelen van de juiste verkeer (zoekmachine marketing)
2. Zorgen voor dat de kopers blijven en kopen (interactive design, webdesign, webbouw)
3. Het vastleggen van de verkoop en up sell (omzet monitoren en optimaliseren)
 
Commercieel succes bereikt u door, online marketing optimalisatie via webdesign, zoekmachine adverteren, pay-per-click, display advertising, zoekmachine optimalisatie, Seo content, seo copywriting, google analytics, Google webmaster tools, conversie optimalisatie, linkbuilding en social media.

Nieuwsgierig over wat we samen kunnen bereiken?

Bel: +31(0)76 522 33 33

Of stuur ons een bericht via het contactformulier