This website uses cookies. Click here for more information.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE.

Newton21 Digital Agency is SEO expert. Het SEO team bestaat uit copywriters, bouwers van links, web analytics experts, ontwerpers en ontwikkelaars, die er samen voor zorgen dat de websites van onze klanten volledig  worden geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekmachines. 
 
Zoekmachine optimalisatie gaat veel verder dan alleen het plaatsen van meta-tags op websites. Als eerste dienen er zeer doelgerichte zoekwoorden te worden geselecteerd waarmee de site op pagina 1 dient te komen. Het maken van een keyword lijst is dan ook de eerste stap, waarbij ook gerelateerde en commerciële keywords worden verzameld. Daarbij wordt ook de concurrentie geïnventariseerd en de techniek van de gehele website doorlopen in Google webmaster tools. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de informatie die Google verstrekt. 
 
Website optimalisatie van de content is de 2e zeer belangrijke stap waarbij op een natuurlijke manier de bezoeker moet worden overtuigd van uw merk, product of dienst. Enerzijds door een goed verhaal en anderzijds door de bezoeker (en de zoekmachine) op een juiste manier door de informatie te navigeren. Zeer belangrijk is ook de snelheid van de site. Bezoekers en de zoekmachines vinden het niet leuk om lang te moeten wachten op zoekresultaten.
 

SAMENWERKING MET SEO PROFESSIONALS

Uit gedeelde ervaring met SEO specialisten waarmee we samen werken door heel Europa weten we welke SEO werkzaamheden het snelst werken. Hier ligt bij Newton21 Breda de focus op. Doelstelling hierbij  is om het verkeer vanuit organische zoekresultaten te verbeteren en uw site een hogere ranking te geven.
 
SEO en SEA werkzaamheden zijn arbeidsintensief, vragen om specifieke software, kennis van seo copywriting en webtechniek. Nadat de site is geoptimaliseerd is het belangrijk de conversie te verhogen. Hierdoor kunt u uw inkomsten verhogen en de online reclamekosten verminderen.? Indien nodig zorgen wij voor een nieuw pagina ontwerp, testen en optimaliseren wij de conversie pagina om de hoogst mogelijke resultaat voor u te realiseren.
 
Bij SEO en SEA is ook de component sociale media belangrijk. Sociale backlinks, Facebook likes zijn voor de ranking namelijk belangrijke indicatoren, ofwel hoe populair is uw site? Daarnaast kunnen berichten en video's snel online worden gedeeld. 
 

MAAK EEN SEO / SEA AFSPRAAK VOOR MEER SUCCES.

Maak vandaag nog een afspraak met het Zoekmachine optimalisatie bureau. Onze SEO consultants testen vooraf uw site en komen met een gedegen advies. Mail uw webadres /url naar sales@newton21.nl en wij nemen dan contact met u op.