• *

Mensen en merken verbinden...

Newton21 is een creatief reclamebureau in Breda dat effectieve concepten ontwikkelt om mensen en merken met elkaar te verbinden. Ons werkveld omvat het realiseren van concepten en reclamecampagnes, corporate branding en vormgeving van huisstijlen, brochures, verpakkingen en POS materiaal. Daarnaast ontwikkelen wij websites en online media. 

 

Newton21 Breda is een full-service marketing-communicatiebureau. Een bureau met kennis van zaken, dat kiest voor kwaliteit en garant staat voor resultaat. En dat met eigentijdse middelen en inzichten mensen weet te bereiken, te activeren en te stimuleren. We zijn een no-nonsense marketing- en communicatienetwerk, gedreven door passie en innovatie.

 1. Full Service Al meer dan 20 jaar is Newton21 een creatief marketing-communicatie bureau, dat zich met passie inzet voor grote en kleine merken, commerciële organisaties en overheden. Innovatief, enthousiast, no-nonsense en persoonlijk. Alles in huis voor een succesvolle samenwerking.

 1. Integraal We maken tegenwoordig geen onderscheid meer tussen on- en offline communicatie, traditionele, mobiele of sociale media. Crossmediale communicatie is een integraal onderdeel van onze wereld en ons werk geworden.

 1. Samen Alle projecten die we bij Newton21doen zijn gebaseerd op nauwe samenwerking en open dialoog met onze opdrachtgevers. Uw kennis en input is net zo belangrijk als onze expertise en creativiteit. Zo gaan we samen voor succes.

 • Frank Schwagten
  Frank Schwagten
  Account / Directeur
  frank.schwagten@newton21.nl
  Victor de Zeeuw
  Victor de Zeeuw
  Creatie & concept / Partner
  victor@newton21.nl
  *
  Peter Ham
  Creatie & concept
  peter@newton21.nl
  Frido Kip
  Frido Kip
  Account
  frido.kip@newton21.nl
 • *
  Maaike Prins
  Office manager
  maaike.prins@newton21.nl
  Hans van Esch
  Hans van Esch
  Studio manager
  hans.van.esch@newton21.nl
  Rudi Bosch
  Rudi Bosch
  Studio
  Marleen van Esch
  Marleen van Esch
  Studio
 • Ron Phielix
  Ron Phielix
  Studio
  Tugce Kahveci
  Tugce Kahveci
  Studio
  Newton21 Team Liam Verheijen
  Liam Verheijen
  Studio
  Demi van de Wateringen
  Demi van de Wateringen
  Studio

Nieuwsgierig over wat we samen kunnen bereiken?

Bel: +31(0)76 522 33 33

Of stuur ons een bericht via het contactformulier