This website uses cookies. Click here for more information.

NEWTON21 BREDA & SOCIAL MEDIA.

Wat heeft u aan Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ of Pinterest? Waarom moet u met uw bedrijf op Facebook? Of gaat u voor Linkedin? En wat levert het op? Herkenbare vragen van bedrijven en organisaties die willen beginnen met Social Media Marketing.
Tegenwoordig kom je als bedrijf niet meer weg met alleen een Twitter of Facebook account. De diverse sociale mediaplatformen zijn bij uitstek de ontmoetingsplaats om merken tot leven te brengen, online volgers en ambassadeurs te creëren. Newton21 en partners is een samenwerking die haar opdrachtgevers helpt om merken, producten of diensten succesvoller te maken o.a. door de inzet van social media. Social sharing is een vak op zich en steeds meer bedrijven gaan hun sociale media uitbesteden, want om effectief de sociale platforms te beheren is al snel een social media manager noodzakelijk. NEWTON21 BREDA heeft expertise op het gebied van soiale media. 
 

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Newton21 Breda kan ook uw social media campagne laten realiseren, waarbij de content voor u wordt beheerd. Een unieke service waarbij diverse designs voor u worden ontwikkeld en toegepast. Hierbij kunt u denken aan Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest en Google+.
Newton 21 weet betrokkenheid en inhoud te creëren met tools en apps die nodig zijn om een ‘brand’ succesvol te promoten. Het beheer van de sociale media platformen is een full-time baan. Online consumenten komen met bepaalde verwachtingen over een uw bedrijf, merk, product of dienst met betrekking tot Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+, Pinterest, etc.
Het maken van een sociale media strategie is part of the job. Met welke tone of voice gaan we de campagne starten, welke sociale media platformen worden er ingezet, welke doelstellingen moeten er worden gerealiseerd en hoe gaan we de ROI bepalen? Daarbij  kijkt Newton 21 ook naar de concurrentie. Wat doet de concurrent op dit moment? Welk imago wilt u bereiken? Loyaliteit?