MOBILE MARKETING, MOBIELE WEBSITES, APPS.

  Dichterbij uw klant of prospect kunt u niet komen met een mobiele website of mobiele app.  De mobiele smartphones gaan de plaats innemen van de pc’s als zijnde het meest wereldwijde en toegankelijke online apparaat. Wist u dat er 5 x zoveel mobiele telefoons zijn in de wereld dan PC’s? Er zijn 7 miljard mensen op aarde en hiervan gebruikt 5,2 miljard een mobiele telefoon!

  MOBILE MARKETING

  Denk vanuit mobiele innovaties en kansen met betrekking tot uw gehele onderneming. Focus op transacties, direct bezoek en maak het simpel. Een mobiele website is de eerste stap naar mobiel internet, ook als u een app overweegt. Immers een link via het web of e-mail kan geen app openen!

  MOBIELE WEBSITE MAKEN?

  Het ziet eruit als een ‘app’ applicatie, het reageert als een app applicatie, maar het is een mobiele website! U krijgt alle voordelen van een native mobiele applicatie zonder hoge budgetten die nodig zijn voor een App. Mobiele websites zijn compatibel met iPhone 3 & 4 en 5,  iPad, Android-toestellen, Android-tablets en Blackberry. 
U kunt uw website promoten en  afhankelijk van het apparaat van uw bezoeker, toont u de mobiele of de gewone website. Uw communicatie wordt dus automatisch aangepast aan uw publiek en het device!

  MOBIELE APPS, APP MAKER?

  In het algemeen, moet een mobiele website worden beschouwd als uw eerste stap in de ontwikkeling van uw mobiele aanwezigheid op het web, terwijl een APP handig is voor het ontwikkelen van een applicatie voor een zeer specifiek doel die niet effectief zou kunnen worden uitgevoerd via een web browser.

  APP DEVELOPMENT

  Echter, Newton21 kan beide uitvoeringen concretiseren, een en ander hangt af van uw doelstellingen en budget. Zoekt u een app maker dan bent u via Newton21 Breda aan het goede adres!

  EEN WEBSITE OF WEBSHOP + MOBIELE WEBSITE IN 1 CMS?

  Newton21 ontwikkeld voor u een nieuwe website of webshop en u kan daar ook een mobiele website bijkrijgen. Afgestemd op uw doelgroep, product, dienst  en sociale media. Newton21 maakt maatwerk webapplicaties die uitblinken in vindbaarheid en conversies naar nieuwe leads of directe verkoop. En alles vanuit 1 Content Management Systeem  (CMS) zelf overzichtelijk te beheren en of aan te passen.


  *