This website uses cookies. Click here for more information.

WEBDESIGN EN WEBDEVELOPMENT

Innovatie is essentieel en noodzakelijk voor het vinden van nieuwe klanten. Immers, unieke oplossingen dragen bij aan een onderscheidende propositie, merkvoorkeur en klantbeleving.
 

RESPONSIVE WEBSITE, APPS, MOBIELE WEBSITES

De Newton21 Breda gaat veel verder dan wat er meestal van "een web development bureau" wordt verwacht. Wij zijn gespecialiseerd in interactief design, webdesign, responsive design, mobiele websites, web portals, websites, webshops, social media / apps en het bouwen van maatwerk applicaties. We make web businesses.
 

IMAGE, INNOVATION & EXPERIENCE

Het ultieme doel is uw merk, product of dienst aantrekkelijk te maken voor uw klanten. Ze moeten van uw merk houden en het ervaren als een betrouwbaar en innovatief merk, met een positieve beleving. Dit leidt vervolgens tot klantenbinding en betrokkenheid.
 

SAMENWERKING MET ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij geloven in samenwerking als partners in business. Alleen dan scoor je het hoogste resultaat en rendement. Teamwork en samenwerking! Bij Newton21 Breda vindt u de beste mensen op de juiste plek (strategen, marketeers, conceptteams, online marketing specialisten, interactive designers, webdesigners, social media teams en copywriters.