This website uses cookies. Click here for more information.

DIGITAL DESIGN AGENCY

Newton21 is een digitaal design bureau en wij geloven in de kracht van merken. Wij bouwen en creëren merken . Wij maken onderscheid tussen goed en geweldig door het ontwikkelen van toegevoegde waarde. Wij creëren een sterke merkbeleving over verschillende digitale platformen, onthullen de unieke eigenschappen van een merk door het ontwikkelen van een strategie en verbinden deze aan bestaande en nieuwe klanten.
 

CONCEPTONTWIKKELING, COPY, DESIGN, WEBDESIGN.

Newton21 Breda is gespecialiseerd in retail, vastgoed, consumer en business to business. Onze reclame –en internetervaring gebruiken we ook graag voor andere en nieuwe uitdagingen. Newton21 is een full service reclame – en internetbureau voor het ontwikkelen van reclame strategie, digitale strategie, merkidentiteit, conceptontwikkeling, copy, design, webdesign, websites bouwen, e-commerce, mobiele apps, social media marketing en retail design.
 

DATABASE MARKETING.

Merken communiceren niet alleen met doelgroepen door middel van tijdschriften, outdoor, radio en televisie. Newton21 Breda is thuis op alle vormen van digitale –en sociale media platformen waarbij de juiste doelgroep snel en meetbaar kan worden aangesproken. Slim door database marketing in te zetten en via sociale media klanten te verbinden aan het desbetreffende merk door imago, innovatie en klantbeleving. Wanneer creativiteit en technologie goed worden ingezet ontstaat er een echte magie voor uw merk, product of dienstverlening.
 

MERK - EN KLANTBELEVING.

Een merk is meer dan een logo. Een merk moet communiceren waar het voor staat, wat het voor je kan betekenen. Newton21 vertaalt dit naar een sterke merkidentiteit die dichtbij de doelgroep(en) staat door authenticiteit, stijl en merkbeleving. Hierbij kijken we ook naar positionering, communicatie en verkoopdoelstellingen.
 

HET GAAT OM CONTENT 

Vertel een verhaal over het merk. Een verhaal dat in delen kan worden verteld. Newton21 brengt het verhaal tot leven als tv-spots, online video’s, via blogs, sociale media, web portals en online ads. Met meetbare resultaten en duidelijke call to actions die resulteren in hoge conversies, c.q. nieuwe leads, die leiden naar meer verkopen. Het creatieve team van Newton21 Breda is goed opgeleid in de traditionele disciplines van branding en grafisch ontwerp. Maar ook in interactive design en user experience om te kunnen communiceren met de moderne consument.