This website uses cookies. Click here for more information.

NEWTON21 & E-MAIL MARKETING

Maak van bezoekers prospects. Door het aanvragen van online brochures middels e-mail adres, naam en mobiel telefoonnummer bouwt u een database van prospects. Niet downloaden maar mailen zorgt voor meer interactie!
 

DATABASE MARKETING

E-mail marketing begint met het aanleggen van een mailinglist waarbij prospects en klanten zich kunnen registreren middels een contactformulier op de site. Echter, dat kan ook op het punt van verkoop. Een andere methode is bij aftersales, waarbij klanten worden geregistreerd voor leveringen en garanties. Daarnaast kan Newton21 Breda uw prospects interesseren om per e-mail informatie aan te vragen om zo een mailinglijst te genereren. 
 

E-MAIL TEMPLATES, ONLINE BROCHURES, E MAGAZINES

Het is zeker niet de bedoeling om prospects en klanten met (opt-in) e-mail adressen wekelijks te spammen maar om ze maandelijks nieuws met betrekking tot hun interesse gebieden te verstrekken middels een nieuwsbrief of nog beter met een online en interactief magazine of brochure. Database management is hierbij zeer belangrijk. Hierdoor verhoogt u de klantenbinding en traffic naar uw website door links op te nemen die direct doorlinken naar specifieke producten of diensten. Newton21 Breda kan over een mailinglist manager  beschikken, waarbij nieuwsbrieven als HTML en/of  online brochures, e-magazines per e-mail kunnen worden verstuurd.